Sri Lanka 2018 Mai

Am plecat în luna mai în Sri Lanka,în extra sezon,vremea a fost caldă,iar noaptea ploua.Localnicii ne-au zis ca din octombrie pîna în aprilie încep sa vină turiștii,cresc prețurile și se aglomerează.În extra sezon erau foarte puțini turisți.

In Colombo am stat 2 zile și o noapte. Mai mult nu ai ce face pentru că e aglomerat.

Sri Lanka e plină de locuri fascinante de vizitat,dar Colombo nu este adesea listat ca unul dintre ele,orașul nu oferă multe în ceea ce privește obiectivele turistice,este aglomerat,nu are o viață vibrantă pe care o găsești în alte orașe asiatice.

Vizitatorii sunt adesea grăbiți să se îndrepte spre plaje,plantații de ceai,încît nu se prea opresc în Colombo,orașul este un refugiu pentru iubitorii de istorie și cultură,piețele stradale frenetice oferă o imagine a vieții comerțului în still vechi în timp ce templele budiste îți oferă un răgaz de reflecție.

Această libertate de mișcare relativ nouă și o prezență militară mult mai puțin vizibilă ar trebui să le ofere vizitatorilor liniște sufletească pentru a explora un oraș care se dezvoltă rapid,dar care,cel puțin nu și-a vîndut sufletul.

Mi-a placut foarte mult aș revenii cu mare plăcere

Toți vorbesc engleza.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: