Tenerife insula primăverii !

Tenerife in Insulele Canare,Insula Primăverii

Tenerife este o insulă vulcanică,practic este construită in jurul Vulcanului Teide,ca să ajungi acolo sunt zboruri directe Bucuresti-Tenerife dureaza 6 ore si jumatate,in fața aeroportului sunt autocarele.Am fost cazati in Los Cristianos lângă Las Vistas si Las Americas.

Ce să vizitați in Tenerife:Vulcanul Teide,nu rata să urci pe Teide cel mai înalt vîrf al Spaniei.Orasele Santa Cruz de Tenerife,La Oratova,Puerto de la Cruz,San Cristobal de la Laguna, Masca este un sat mic,construit in mijlocul munților Teno.Se ajunge greu,drumul șerpuește in zig-zag ,oferă panorame uluitoare care iți taie respirația,iar strada este îngustă,cu greu încap două mașini.Este cunoscut ca cel mai frumos sat al insulei!

Nu ratați Monkey Park,este un parc mai special cu diverse specii de maimuțe,pe care le poți hrăni și multe alte animăluțe,porci de guineea.Este diferit de alte parcuri zoo,o să vă aducă multă bucurie și satisfacție,cumpărați mâncare la intrare ca să hrăniți animaluțele.

Loro Park.Puerto de la Cruz.

Parcul este mare,la intrare găsiți hartă ar fi bine să stați o zi aici,parcul este o minunație care trebuie explorat in intregime.

Sunt spectacole dresură de orci (balenile ucigașe) sunt impresionante,cîntăresc 7 tone.

Dresură de lei de mare,dresori de papagali vorbitori,planeta penguinilor,acvarium,dresarea delfinilor,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: