Lanzarote informații turistice.Spania.

Lanzarote face parte din Insulele Canare se află în partea Africii de Vest,este cunoscută pentru vremea caldă pe tot parcursul anului,se află aproape de Insula Fuerteventura poți ajunge cu barca de pe o insulă pe alta.Arhipeleagul insulelor Canare este format din 7 insule de origine vulcanică,situat în mijlocul Oceanului Atlantic,Lanzarote,Fuerteventura,Gran Canaria,Tenerife,Il Heiro,La Palma,La Gomera.Pe insulă vei fi pus la provocare,nu prea vorbesc engleza chiar și la hotel doamna de la recepție nu cunoștea nimic în engleză.

Ce să vizitezi?

Cueva de Verdes sunt caverne vulcanice doar 1 km sunt pentru turiști adica menajate.

Jameos del Agua face parte tot din acelaș sistem de caverne doarcă acesta este mai aproape de ocean,există o piscină în care acum 30-40 ani se făcea baie,există un restaurant,un lac subteran și o sală de spectacole.

Mirador del Rio este un o clădire luxoasă,elegantă de aici vei privi spre Insula Graciosa vei avea o priveliște încântatoare.Un loc cunoscut pentru priveliștile sale panoramice ale Oceanului Atlantic pe vîrful unui deal și oferă o vedere de 360 grade asupra insulei.

In parcul Național Timanfaya totul e negru iar pe alocuri se văd valuri de lava vâscoasa care pare acum ieșită din vulcan nu în urmă cu 300 de ani,parcul este constituit din peisaje de neuitat care s-au schimbat foarte puțin în urma erupțiilor vulcanice masive care au avut loc în 1730 pînă în 1736 au erupt în continuu,vulcanii distrugînd un sfert din insulă.

Crater Lake merită vizitată,laguna nu poate fi accesată direct,dar poate fi vizuală dintr-un punct,aș recomanda să vă uitați din cafenea și să admirați cu un pahar de Sangria.

Lanzarote o rezervație a biosferei Unesco este constituitâ de 300 de conuri vulcanice și peisaje unice de o frumusețe aparte.

9 Plaje de văzut!

Playa Blanca.

Playa Francesa.

Playa de Papagayo.

Playa Chica.

Playa de Famara.

Playa Flamingo.

Playa de las Conchas.

Playa de Mujeres.

Playa de la Cera.

Vă las pe voi să decideți care e cea mai frumoasă!

Arrecife este capitala înfloritoare Lanzarote,a evoluat dintr-un mic port de pescuit,cunoscut azi drept centrul comercial al insulei.Eu în orașul Arrecife am ales să mă cazez,pentru că are o atmosferă relaxată si recomand o plimbare pe plaja Playa del Reducto și de ce nu și o baie în ocean pentru ca nu strică!Vizitați Castello de San Gabriel și Castillo de San Jose,Muzeul Arte Contemporaneo,Laguna cu apă sărată Charco de San Gines.

Vă recomand cu toată inima!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: