Sri Lanka.Bentota

Bentota este un oraș mic din Sri Lanka,la 65 km de capitala Colombo,este destul de renumită plaja Bentota o plajă lungă cu nisip auriu cu palmierii.Plaja Bentota se întinde pe 7-8 km,este cu adevărat un simbol al păcii,al calmului și al curățeniei,împrejurimile sale liniștite un mediu natural și relaxant al plajei.

Puteți face o plimbare cu barca pe rîul Bentota,veți vedea diferite tipuri de animale,păsări,reptile,crocodili,iguana în habitatele lor naturale,ceea ce îl face și mai frumos.Rîul este de asemenea destul de popular,pentru activitațile de apă cum ar fi surfing și canotaj.

Dacă doriți să vă bucurați de o vacanță perfect caldă și liniștită,atunci plaja Bentota este locul ideal.

Grădina Scurtă este o grădină fermecătoare,care a fost proectată de un renumit și priceputul artist din Sri Lanka numit Bevis Bawa este o întindere de cinci arii de pămint,copaci tropicali,sculpturi,artă și magnifice structuri impunătoare.Este un loc fermecator și minunat pentru a te pierde,biletul costă 350 rupee.

Orașul Ambalangota este la 24 km de Bentota,acest oraș se mîndrește cu măștile sale antice de diavol,orașul are o mulțime de magazine de antichități care furnizează articole de bijuterie fanteziste unice la preț de neegalat.

Mergeți la Templul Katukoliha,are o vechime de o sută douăzeci și cinci de ani,este locul ideal a te bucura de apusul soarelui.

Turtle Hatchery Proect,vizitați incubatorul de broaște țestoase Kosgoda,este un refugiu aici,aici își adună oule.

În apropiere de Bentota este Kande Vihore cei care doresc să arunce o privire spre istoria Bentota și zonele din împrejurimi,cocoțață deasupra dealului este deținută și opera din Guvernul Indiei.

Nu ezitați să vizitați această țară,este foarte eftina!

Călătoria te lasă fără cuvinte, iar apoi te transformă într-un povestitor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: