Bruxelles un oraș mic cu multe comune.

Bruxelles este un oraș mic,este format din 19 municipalitați,turiștii ar trebui să arunce o privire dincolo de Grand Place.

Grand Place.

Vreme în Bruxelles este schimbătoare și nu întotdeana ideală.

Parcul Cinquantenaire din Bruxelles si nu ratati Muzeul Regal al Forțelor Armate și Istorie Militare și Autoworld.

Bruxelles este cunoscut pentru spațiile sale verzi,aici există numeroase parcuri care merită explorate,precum și superba Padure Soniană,ce se afla la marginea de sud-est a orașului,aici este locul perfect a prinde un apus de soare.Cele mai faimoase parcuri sunt Bois de Cambre,gradina Mont Des Arts,Park du Cinquantenaire,când vremea e frumoasă.Acestea sunt unele dintre cele mai bune locuri pentru a vă petrece timpul ținând cont de priveliștile pitorești.

Merită să știți că există o cultură a modei puternice la Bruxelles,moda belgiană este cel mai bine descris ca explicit,suprarealist și avangardist.Așa că pregătițivă,pentru că există o mulțime de străzi care sunt perfecte pentru mersul pe jos,Avenue Louise fiind unul dintre cele mai iconice și populare.

Avenue Louise.

Obțineți o experiență locală la piețele în aer liber,Flagey și Chatelain,ambele găzduesc produse de casă,proaspete,mâncare internațională,bucătăria thailandeză,pakistaneză.Marche de Tanneurs este de asemenea o piață cunoscută,piața care vinde produse ecologice.Bruxelles oferă oportunitati unice de a cumpăra artă locală,antichități,este necesara o oprire la piața de vechituri din Jeu de Belle unde puteți căuta prin magazinele second-hand și antichități pentru piese speciale.Cele mai bune antichități le puteți găsi la Petit Sallon.

Berea din Belgia are ceva special cu aromele sale naturale,mîncare specială,prăjiturile o specialitate belgiană,fie că gustați o delicioasă ciocolată.

Bruxelles este capitala Europei așa că întotdeauna se întâmpla ceva distractiv,un festival de muzică,un festival de film,un eveniment de ciocolată,pentru că orașul are o agendă culturală peternică!

Manneken Pis.

10 top locuri de vizitat.

Cinquantenaire Park un loc regal,marele arc triumfal al parcului,comemorează 50-a aniversare.

Manneken Pis.

Grand Place înconjurat de o primărie din secolul cinsprezecelea,Maison du Roi,Grand Place își dezvăluie splendoarea,etichetat în patrimoniul mondial Unesco.

Minunele de iarnă de la Bruxelles,în fiecare perioadă de vacanță,orașul se transformă în spirit de craciun,nu ratați piața de craciun.

Pasionații de tren vor găsi la Train World cea mai veche locomotivă europeană.

Muzeul Van Buuren,David și Alice Buuren și au transformat casa într-o operă de artă cu un pian Erik Satie,tablouri Van Gogh și Gradina inimilor.

St Michael and St Gudula Cathedral,căsătoria și înmormîntarea a regaliilor,frumusețea ei domnește acum asupra orizontului Bruxelles-lui.

Atomiumului.

Automiumului,în mod surprinzător veți găsi cea mai strînsă modalitate de a vedea toate realizările arhitecturale cele mai prețuite ale continentului în umbre.Atomiumului ,adorabila sa mascotă vă prezintă cel mai bun dintre cei mai buni,un panteon din cele mai clasice monumente din Europa.

Musical Instruments Museum,clădirea impresionantă găzduește o colecție de 7.000 de instrumente de renume internațională și are o frumoasă terasă pe acoperiș.Muzeul Instrumentelor Muzicale să il vizitați,poți asculta extrase de sunete unice pentru fiecare instrument,îți v-a fi oferite căști.

Mont des Arts,tradus ,,Muntele Artelor” o grădină de o sclipire generoasă de muzee prestigioase și temple culturale.

Victor Horta’s Major Town Houses,este un tezaur al arhitecturii Art Nouveau își arată eleganța lucrărilor decorative de fier și al planurilor spațioase,atît de esențiale pentru stil.

Te rog fii un călător,nu un turist.Încearcă lucruri noi,întîlnește oameni noi și uită-te mai departe de ceea ce se află în fața ochiilor tăi.Aceste sunt cheile pentru a înțelege minunata lume în care trăim.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: