De ce Kefalonia,una dintre cele mai subestimate insule din Grecia.

Kefalonia se află în marea Ionică,cea mai mare dintre insulele ionice,cu apele sale strălucitoare,plaje orbitoare și munți adînci de smarald,a fost un loc de vacanță popular de zeci de ani.

Argostoli,capitala iubitoare de distracție,situat alături de un golf adînc,piața principală plină de viață cu localnici,plimbați-vă pe străduțele sale frumoase și serviți faimosul vin Robola.Explorați monumentele rămase din perioada Protectoratului Britanic din secolul nouăsprezece lea,faceți o vizită la renumitul Muzeul Istoric și Cultural Corgialenios,unul dintre cele mai frumoase din Grecia și Muntele Negru,cel mai înalt munte,numele provine de la pinul negru care crește pe insulă.

Plajele de renume mondial,aceste plaje sunt afișate pe cărți poștale sau scene din filme,pentru că sunt printre cele mai superbe.

Plaja Myrtos.

Nu ratați Petani și Skala sau Poros unde pădurea este reflectată în mare.Makry Gialos cu apele sale turcoaz,conferă o nota cosmopolitană,Și Xi,unde valurile de un verde pal se întîlnesc cu nisipul roșu.

Plajele din Kefalonia așteaptă să fie descoperite.

Portul minuscul este cea mai frumoasă așezare de pe insulă,construit pe o fîșie îngustă de pămînt,puținele sale case îmbrățișează țărîmul,păstrîndu-și caracterul tradițional din epoca venețiană.Castelul venețian din secolul al șaisprezece lea,Fiskardo,refugiul marinarilor,port Fiskardo o altă miniatură fermecătoare,pitoresc,un hub de restaurante și buticurile sale populare de pește.

Morile de la Fanari lîngă Argostoli.

Un paradis pentru activitățile pe mare,Kefalonia este o insulă perfectă pentru a explora cu barca cu plaje private și golfuri de o frumusețe excepțională cum ar fi Myrto și Marki Gialos.Kefalonia oferă tot felul de sporturi mautice pe toate plajele mari organizate,caiac,scufundari.

Kefalonia un loc magic în care este ușor să te pierzi,satele din fața portului,Fiskardo și Assos cu aspecte italienești,punctat cu pajiști sălbatice,păduri de stejar și pini,cu peisajul montan cu golfuri de nisip,stînci de calcar.

O insulă care cu siguranță te v-a cuceri prin frumusețea ei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: