Petronas Twin Towers în Kuala Lumpur.

Turnurile gemene Petronas au fost pană în 2004 cele mai înalte clădiri din lume,în prezent,cele mai înalte turnuri gemene din lume,având optzeci și opt de etaje,cu ambele turnuri unite la etajul patruzeci și unu și patruzeci și doi de un pod Sky Bridge cu o lungime de cinzeci și opt de metri.

Turnurile Gemene Petronas și-au păstrat faima în favoarea titlul mondial pînă în 2004,cînd a fost construit 101 Tapei cu o înălțime de 508 de metri.

Astăzi,Burj Khalifa din Dubai,este cea mai înaltă clădire din lume.

Petronas Twin Towers situată în centrul orașului KL este o inspirație islamică,în 1998 s-au finalizat lucrările la turnurile gemene Petronas,declarate atunci cele mai înalte cladiri din lume,depășind Turnis Willis.

La baza Petronas Twin Towers se află-Suria KLCC un centru comercial superior,foarte popular în rîndul turiștilor,lîngă turnuri se află parcul KLCC,frumos amenajat,spațios,o pistă de jogging,o fîntînă arteziană cu apă și o piscină pentru copii.

O vedere de sus,la nivelul optzeci și opt este platforma de observare a Petronas Twin Towers,unde vizitatorii pot vedea orașul de sus,deasemenea Skybridge cu două poduri,este una dintre atracțiile sale,deoarece oferă vederi uimitoare asupra orașului,acesta funcționează și ca o ieșire de urgență.

Rețineți că o vizită este necesară pentru a intra pe pod,așa că asigurați-vă că ajungeți mai devreme,deoarece cozile pot fi lungi.

Care a fost cea mai frumoasă vacanță a ta,îți mai aduci aminte?Aștept comentarii cu cea mai frumoasă amintire din vacanță ta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: