Jalan Petaling Street în Kuala Lumpur.

Un cartier comercial binecunoscut,unde întreaga zonă se transformă într-o piață nocturnă vibrantă și plină de viață,cu sute de tarabe care vînd tot felul de lucruri la prețuri mici.

Petaling Street își desfășoară o mare parte din atmosfera tradițională,în special noaptea,cînd vînzătorii își pun marfa de-a lungul străzii.Rătăciți vă și vă bucurați de priveliște,mâncarea fiind una bogată,multe din restaurantele de aici sunt vechi de generatii.

O arcadă în stil oriental,cu cuvintele,,Jalan Petaling/ Petaling Street”scris cu litere de aur,îi salută pe vizitatori de la intrarea principală.

Petaling Street este plină de magazine și standuri care vînd bunuri și mîncare,întreaga stradă este plină de articole false de marcă,ceasuri,genți,îmbrăcăminte,Louis Vuitton,Rolex.

Petaling Street este,deasemenea,plin de oportunități de a încerca varietatea bucătăriei locale,pentru că se găsesc oriunde restaurante chinezești,malaeziane,indiene și fructe de mare,iar standurile care vând tot felul de gustari.

Sunt chiar de-a lungul străzii,un amestec de aromă care umple aerul,destul de greu de rezistat,majoritatea magazinelor și restaurantele sunt deschise pâna tîrziu,prețurile la mîncare fiind destul de mici.

Un gînd frumos să vă ducă acolo unde vă veți simți liniști-ți și împliniți!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: