Unde am stat în Kuala Lumpur?

Apartament by Like Home KLCC

Am ales trei hoteluri în Kuala Lumpur,unde am stat șase nopți câte două nopți în fiecare hotel.

De ce am ales să stăm în diferite hoteluri ? pentru că am avut cîteva surprize neplăcute în vacanță,hotulul rezervat nu arăta ca în poze,am zis că dacă nu îmi place plec peste două zile la alt hotel.

Mi-a prins bine această decizie în Malaezia,că nu toate cazările au fost așa cum arătau în poze,dar pe lânga asta acum știu unde m-aș caza daca m-aș întoarce în Kuala Lumpur.

Mi-a plăcut foarte mult Malaezia,oamenii cu un bun simț foarte veseli și zâmbăreți,m-au plăcut foarte mult,că pe insule,întâlnesti maimuțe libere,aproape oriunde,cum nu am văzut niciodata nicăieri.

Pentru prima cazare am ales un apartament la Apartment by Like Home KLCC,in descriere scria că aproape de centru,dar nu era așa,dar în Malaezia e ușor și ieftin să călătorești cu Grab.

De la hotel pâna în centru doi sau trei euro,cinsprezece minunte,KLCC fiind un complex de apartamente,foarte frumos cu un manager foarte saritor și draguț.Au o piscină pe acoperiș Rooftop pool,este cu plată,costă doi euro,dar merită banii,este foarte frumos,si poți vedea orașul.Recomand acest apartament,este spațios.

LMD Platinum Suites Kuala Lumpur.

A doua cazare am ales un apartament la 10 minute de centru pe jos ,se numește LMD Platinum Suites Kuala Lumpur,în poze arăta bine,dar în realitate este murdar apartamentul,cu mobilier vechi,nu mi a plăcut,chiar dacă era aproape de centru.

Când ajungeți la destinație trebuie sa sunați la manager care va coborâ la recepție,au piscina pe acoperiș,care este gratis,dar este foarte multă lume cu copii,si nu prea ai nici unde să stai.

Nu vă recomand acest apartament.

Al treia cazare am ales un hotel chiar în centru orașului.

Sabi Suites at Platinum KLCC

Un hotel frumos.

Chiar în centrul orașului lîngă parc și clădirile gemene Petronas,din cameră vezi parcul și clădirile gemene.

Ce nu mi-a plăcut,piscuna este acoperita,mică.

Aș reveni aici oricînd,o să îmi lipsească aceasta priveliște frumoasă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: