Insula Langkawi din Malaezia.

Fiind una dintre cele mai cunoscute și populare destinații de plajă din Malaezia,această insulă îți oferă plajă cu un nisip fin și alb,aș zice că e făină nu nisip,viață de noapte și cumpărături eftine,profitați la maximum de Langkawi.

Sunt foarte multe de făcut,multe locuri de vizitat,multe excursii,am vizitat cîteva locuri frumoase și am luat și cîteva excursii de la o agenție locală.

Vizitați Langkawi Sky Bridge,aici am ajuns cu Grab(taxi),la telegondolă sunt mai multe categorii de bilete,sunt două opriri,la a foua aprire dacă doriți să ajungeți la pod,mai trebuie să achiți alt bilet,sunt două variante cu un trenuleț și pe jos cinci minunte.Chiar recomand să ajungeți acolo,e foarte frumos.Dacă aveți frică de înălțime nu cred că ar fi bine să alegeți această excursie.

Pentru acest tur,aveți nevoie de o zi,ai foarte multe de facut aici,e ca un orășel,găsiți mincare foarte eftină și gustoasă.Este și un muzeu 3D,foarte interesant,la intrare toată lumea se descalță.

Altă atracție turistică este Dataran Long (Eagle Square).Cunoscută și sub numele de Piața Vulturului,o sculptură mare a unui vultur gata să zboare.

Vulturul roșiatic de la DataranLang a fost construit ca o emblemă a insulei,potrivit folclorului,numele lui Langkawi provenea din două cuvinte malaeziene,,helang”(vultur) și ,,kawi”(maro roșiatic).

O altă atracție este Underwater World Langkawi,găzduește peste două sute de specii diferite de pești,pinguini,rechini,complexul este împărțit în trei secțiuni,pădurea tropicală,temperată și sub Antractică.Veți vedea richinii,țestoase și multe altele.

Pulau Payar Marine Park,este un tour pe rîu de jumate de zi,foarte frumos chiar recomand se fac cîteva opriri,veți întîlni maimuțele care fac baie în rîu,o peșteră,o fermă de pești,turul se face cu ghid și mîncarea este inclusă.

Am ales și paraseiling,foarte frumos.,durează cinsprezece minunte,mi-a plăcut mult.

O altă excurie am încercat,skijet,durează patru ore cu ghid se fac opt opriri,foarte foarte distractiv și poți vedea locuri frumoase.

În ajun de crăciun am ales o plimbare pe yaht de trei ore,un sunset frumos,cu mîncare și bauturi incluse.

Mi-a plăcut foarte mult această insulă,ai tot ce îți dorești,se ajunge cu avionul din Kuala Lumpur așa am ajuns eu,apa tot nu este cristalină.Vacanță frumoasă să aveți!

2 gânduri despre „Insula Langkawi din Malaezia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: