Unde m-am cazat în Langkawi?

Am ales trei hoteluri pe insula Langkawi,ca să îmi dau seama unde ar fi mai bine să stai,si concluzia este ca cel mai bine ar fi să alegi un hotel cu sezlonguri și umbrele pe plajă,ziua este foarte cald,pâna si localnici ies pe plajă abia dupa ora cinci sau șase,dupa ce se mai răcorește puțin.

Sunt trei plaje una după alta,cea mai aglomerată,plină de turiști și distractivă este plaja Pantai Cenang,foarte frumoasă,cu palmierii,nisip fin și alb,ca o făină,urmatoarele două plaje fiind mai liniștite,plaja Tengah Beach și Pantai Tengah.

Eu m am cazat la hotelul Langkapuri inn,care este chiar pe plajă iar în fața hotelului se afla restaurantul și plaja.

Hotelul nu mi-a plăcut,fiind murdar,erau mulți indieni cazati,mirosea urât în hotel,mobila veche,iar cel mai intersant era ca nu arata deloc ca în pozele de pe Booking.Hotelul se află pe plaja Pantai Cenang,unde sunt foarte multe baruri pe plaja,restaurante,seara plaja fiind plină de turiști și de localnici.

Pantai Cenang.

Al doilea hotel se află pe plaja Pantai Tengah la două minute de mers pînă la plaja Tengah Beach.Am ales un hotel pe plajă cu șezlonguri și umbrele,mic dejun inclus,și căsuțe pe plajă.

Mi-a plăcut mult acest hotel,mic dejun divers, foarte curat și frumos,se numește Camar Resort Langkawi,am fost foarte mulțumită de alegerea făcută.

Vă recomand să luați cina la un restaurant local,Cactus se numeste,aflat la cinci minute de hotel,mîncarea fiind ieftina,gen micdejun la 1-2 euro tot cu suc sau cafea,iar cina cu 3 euro,foarte gustoase fiind portiile.

Curry me.

Al treilea hotel ales a fost tot pe plaja Pantai Tengah,la trei minunte de plajă,nu are șezlonguri sau umbrele pe plajă și nici nu ai unde să închiriezi,după ora 10 ziua nu mai ai unde să te ascunzi de acel soare care arde.

Hotelul în sine este foarte frumos,se numește Aloft Langkawi Pantai Tengah,toate camerele au vederea spre plajă,micul dejun inclus cu foarte multă mincare buna,are sală de sport decent dotata și piscină,recomand cu caldura acest hotel.

Aloft Langkawi Pantai Tengah.

Am petrecut zece zile frumoase pe această insulă,aici în Langkawi nu se percepe tva la alcool și parfumuri,este o țară musulmană,dar vei gasi alcool oriunde și la preț mic aici.

Am încercat și masaj,un masaj relaxant,dar pentru mine nu a fost relaxant,e altfel decît am încercat pînă acum,mi-au trosnit toate oasele,mi-a întins degetele he he.Dacă suporți puțină durere,încearcă că e foarte interesant și o experiență nouă a fost pentru mine,inda nu stiu cum o fi masajul terapeutic he he.

A fost experiență foarte frumoasă pentru mine Malaezia,ma surprins foarte plăcut,m-aș întoarce oricind!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: