Maafushi …Maldive

Maafushi este o insulă locală din Maldive,este una dintre cele mai populară insulă locală din Maldive,cu apele sale iconice turcoaz,care inconjoară insula.

Maafushi este cu suguranță o destinație care vă va permite să vă bucurați de o vacanță spectaculoasă,fără a vă goli complet portofelul.

Nu are cum să nu îți placă insula Maafushi,dar sfatul meu să nu stați doar pe o insulă,dar nici să nu vă așteptați la cine stie ce foarte frumos,pentru că insulele locale sunt foarte diferite de insulele private.Daca îți dorești o vacanță relaxantă fără griji,alegeți pachetele all inclusive pe insulele private și evident vila pe apă.

La aproximativ 90 de min de Male cu local boat(costa 5$) și 45 min cu fast boat(costa 20$),local boat circula doar odata pe zi dar speed boat circula de mai multe ore pe zi,insula Maafushi este frecventată de o mulțime de turiști,fiind relativ mare ca dimensiune,dar cea mai bună alegere ar fi dacă vă cazați lîngă bikini beach,unde este o zonă mai frumoasă cu restaurante,baruri și magazine.

Ajungi foarte ușor,pentru că sunt speed boats din aeroport direct pînă în Maafushi și se oprește și în Gulhi,mai bine să contactati hotelul să vă facă rezervare.

Am fost cazată la hotelul Rosemary Boutigue,la doar 2 min de plaja bikini beach,am ales obțiunea full board.Personal,mi-a placut foarte mult acest hotel,angajatii foarte amabili si zâmbitori,mereu gata să îți sară în ajutor, cu orice le ai cere și binențeles mâncarea foarte gustoasă.

Insula Maafushi iti ofera o sumedenia de excursii,snorkeling cu delfinii,foarte frumos sa inoti cu delfini,snorkeling cu richinii,acesti richini nu maninca oameni asa ca esti in siguranta,este ceva foarte misto sa inoti cu acei richini,snorkeling cu pisici de mare si multe multe alte excursii au.Sau daca iti doresti sa iti petreci o zi pe o insula privata cu mincare si bautura inclusa,sunt multe excursii de acest gen sau snorkeling cu barca privata si cu instructor sau scufundari,sau o seara romantica pe plaja,nu ai cum sa te plictisești,am stat 5 zile pe aceasta insula au fost suficiente.

Dacă îți place pescuitul,ai un tur de noapte în jurul Maafushi este un hobby foarte relaxant,sunt excursii de pescuit complet cu echipament,ghiduri și chiar mesele incluse.

Tot se scrie ca trebuie să te îmbraci cu haine modeste,că nu ai voie cu rochii scurte sau maiouri,topuri,turiștii nu respectă nici unul dintre aceste reguli,fiecare se îmbracă cum vrea și nimeni nu îți zice nimic.

Maafushi este cea mai cosmopolitană și progresivă insulă locală din Maldive,aveți și opțiunea să plecați cu barca în larg să beți alcool pe barurile plutitoare sau alegeți o excursie de o zi pe o insulă privată cu allinclusive,foarte multe excursii de acest gen sunt aici.

Aș reveni cu mare drag dacă aș mai avea ocazia,dar aș alege doar o insulă privata,pe insulele locale nu prea ai multe obțiuni.

Transformă-ți visele în realitate,dă un sens vieții tale!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: