Guraidhoo,una dintre insulele locale din Maldive.

Guraidhoo, una dintre insulele locale din Atollul South Male, Maldive, este ușor accesibil de la aeroport,fie cu o barcă rapidă în 35 de minute, fie căutați mai multă experiență locală, bacul, care este disponibil în fiecare săptămână,cu excepția zilei de vineri, te va duce pe insulă în 2 ore.

Guraidhoo este o insula locala,se afla aproape de Maafushi,poti ajunge foarte usor cu barca sau cu bacul,dar multe nu prea ai ce face aici,pentru că putini turisti se aventureaza pe acolo.

Nu mi a lăsat cine stie ce impresii,ca orice insula in Maldive este in continuare construcție,este zgomotos,și nu prea ai multe lucruri de făcut pe acesta insula,plaja este asa si asa.

Gândiți vă bine când alegeti o locatie,ca nu prea coincid cu ce vedeti in poze,multa saracie si localnici care te fac sa te simți nedorit.Doar localnicii care au ceva de vindut sau cei de la hoteluri sunt foarte drăguți.

Guraidhoo a fost dezamăgitor. Nu m-am îndrăgostit de nimic aici.

In căutarea unei plaje pe care să iti petreci ziua,spre deosebire de Maafushi sau alte insule,nu a existat o suprafață de nisip rezervată turiștilor, iar plajele nu erau foarte interesante.

Informați vă bine când va decideti sa va faceti o vacanta pe insulele din Maldive,daca va doriti o experienta locala sau o experienta pe insulele private.

Multi nu inteleg ca Maldive nu este ceea ce vedem noi pe poze si video,pentru unii este un șoc când ajung pe insulele locale si sunt dezamagiti si pe buna dreptate.Cei ce aleg insulele private,sunt fericiti cu alegerea facuta si se vor bucura cu siguranta de acea vacanta frumoasa si exotica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: