Insula Meeru din Maldive.

Insula Meeru este o insulă privată din Maldive,aflată la 55 min de aeroport cu speed boat.

Este o insulă foarte frumoasă cu palmieri, un nisip alb și fin cu apa cristalină,cu adevarat,o insulă de vis.

Am ales să merg pe o insulă privată și câteva insule locale să simt și acel vibe local,eu credeam că nu v-a fi mare diferență dintre o insulă locală și una privată,îmi imaginam că toate insulele sunt așa cum mai vedeam prin poze și video.

Dar nu este nici pe aproape așa,insulele locale sunt mai sărăcăcioase,cu o singură plajă,amenajată pentru turiști și citeva locuri unde să mănânci,la hotel mereu îți reamintesc că nu ai voie sa umbli dezgolit și la restaurant sa îți acoperi unerii,dar sigur că turiștii nu respectă aceste reguli.

Nu prea înțelegeam înainte să merg în Maldive,de ce unor persoane nu le-a placut în Maldive,dar alegând doar să stea pe o insulă locală,nu vei avea niciodată acea experiență.

Alege să stai și pe insule locale la început și la sfîrșit o insulă privată,ca să vezi că chiar e o experiență frumoasă să simți acel vibe exotic si acea vacanță de lux.

Este foarte ușor dacă alegi o insulă privată,ei se ocupă de transport,iar pe insulă vei avea aproape orice iti doresti.Dacă alegi fullboard ai inclus micul dejun,prânzul,cina,și doar pentru bauturi vei plăti,prețurile la bautură fiind mari.

Dacă alegeți all inclusive,vei avea bar în cameră pentru care nu vei plăti nimic din ce consumi,mîncarea fiind foarte multă și foarte gustoasă.

Dacă alegi un pachet allinclusive vei avea și patru excursii gratis,cu barca la apus de soare,dacă sunteți norocoși o să vedeți delfinii care înoată lîngă barcă.

O excursie la snorkeling,daca nu aveți echipamend,puteți închiria cu 6$,sau puteți cumpară de acolo la unul dintre magazine,sunt 2 magazine pe insula și au prețuri ok.

O masă la un restaurant Asian și o excursie pe o insulă locală.

Au trei tipuri de case,casă pe apă,casa pe plajă și o casa mai departe de plajă la 1 min de plajă.

Am ales să stau în toate acele trei tipuri de căsuțe,cea mai frumoasă experiență pentru mine a fost casuța pe apă și casa de pe plajă.

Cel puțin macar 2-3 zile să stai pe această insulă,dacă stai mai mult cu atît mai bine,îți poți petrece o vacanță frumoasă,pentru că este extrem de frumoasă insula și ai multe excursii la dispoziție seara mereu se organizează ceva.

A fost cea mai frumoasă vacanță,mi-a plăcut foarte foarte mult,a fost o experiență de neuitat,chiar acești oameni știu să își facă treaba foarte bine.

Un gând frumoss și o vacanță frumoasă să aveți!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: