Dhiffushi.Maldive

O vacanță în Maldive este gândită ca o vacanță pentru luna de miere ,cu trecerea timpului a devenit mai accesibilă chiar și pentru călătorii cu buget,o astfel de opțiune este să stați pe o insulă locală, spre deosebire de o insulă de lux.

Dhiffushi în Atolul Kaafu este una dintre cele aproape 1.200 de insule care formează cea mai joasă țară din lume.

Este destul de aproape de capitala Malé,treizeci și șapte de kilometri de capitală se află la mai puțin de 45 de minute cu o barcă rapidă comună, care vă va costa între 20 și 25 de dolari.

Este esențial să rezervați transferul în avans, fie prin intermediul hotelului dvs,barcile pleacă de la digul de vizavi de Bank of Maldives, în Malé, iar plata este în numerar la recepția hotelului sau la bordul,o opțiune mai ieftină este feribotul public, care costă aproximativ 1,50 USD,feribotul nu merge lunea și vinerea.

Dhiffushi este o insulă minusculă – mai puțin de un kilometru lungime și 200 de metri lățime – și este cea mai estică insulă.

Pe insulă nu există bancomate și deși cardurile sunt acceptate în multe hoteluri și chiar în unele magazine, să aveți bani la îndemână,în majoritatea locurilor puteți plăti în dolari .

Imaginează o plajă albă, nisipoasă, pustie, încadrată de palmieri de nucă de cocos o întindere largă a Oceanului Indian de un albastru profund.

Sunt multe de făcut, pe lângă relaxarea pe plajă,snorkeling, scuba diving, kitesurfing, wakeboarding … toate sunt disponibile cu ușurință,un tur de caiac în jurul Dhiffushi.

O vacanță frumoasă să aveți!

3 gânduri despre „Dhiffushi.Maldive

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: