Viața în era Covid 19.

Virusul Covid19 ne-a fugărit cu o rapiditate nebună în case,unde ne-a blocat aproape două luni,și a paralizat aproape o lume intreagă.

Eram atit de fericită că puteam călători,dar și mai mult m-am bucurat că am putut să fiu alături de mama,încercând să recuperez din timpul pierdut,mulți dintre noi avem parinți,copii sau chiar și bunici plecați departe,spre un viitor mai bun și cu inimile încărcate de tristețe și dorul de casă și cei dragi.

Bucurându-mă că pot să îmi petrec cu mama mai mult timp,încercind cu pași mici și frumoși să ne cunoaștem mai bine,să ne bucurăm de zîmbete și amintiri,pălăvrăgind despre una deapre alta,mă bucuram de libertate pe o insula frumosă din Grecia pe plajă,pînă cînd ne-a alungat cu forța acasă acest virus,departe de tot ce imi era mai drag și gândindu-mă oare când vom fi liberi din nou?

Și multe alte întrebări,oare cîți dintre voi vă doriți să îi aveți pe cei dragi alături?Oare vom fi mai retrași?Oare v-a mai fi totul ca înainte?

Sigur că nu,nimic nu mai este ce a fost,dar asta poate ne va face mai buni,mai fericiți,atunci cînd vom putea fi din nou de cei dragi nouă!

Ce dor de ducă ma apucă,parcă este mai prețios timpul acum,vacanța care v-a urma va fi atît de frumosă și plăcută voi simți din nou libertatea!

Am ales să plec acolo unde am copilărit,pentru că de mulți ani nu mai aveam timp să îmi petrec timpul la casa copilăriei,dar pentru mine aceasta carantină m-a dus acasa,acolo unde eram copil,unde am fost liberă din nou,liberă și plină de viață să mă bucur de ce nu m-am mai bucurat de foarte mulți ani.

Am plantat copacii,am plantat răsaduri,am facut curat prin lucruri,am invățat să merg pe bicicletă,mai ales că îmi doream de mult timp să pot merge , dar am lăsat mereu pe altă dată și deși am avut cîteva încercări nu am reușit să mă învăț pînă de curînd.

E frumos să îmi văd bunica zâmbind,plină de viață,o bunică trecută prin război și foame,o bunică cu patru copii și un trecut dureros,frați și surori și un copil plecați acolo sus de unde o veghează,un om cu atîta putere de viată!

Trăim și învățăm,să prețuim mai mult,totul e trecător,acum revenim la normal încet încet,trebuie să trăim cu acest virus printre noi,pentru că nu știm când sau dacă se va găsit un vaccin.

Să ne bucurăm de libertate dar să fim precauți că totul depinde de noi,mai bine sănatoși decît bolnavi.

Fiecare să fie mai precaut și așa vom avea mai puține cazuri de C19.

Bucurați-vă azi,că maine poate nu v-a mai fi,așa trăiți fiecare zi,prezentul e cel mai important!

O bunică care este sfătuită de nepoți să poarte și mască, zimbind ne răspunde, am ajuns eu să port și așa ceva ?

Să învățăm și noi și e cei din jur că e mai bine să previi decît să tratezi,să lăsăm și acei medici să revină la o viată normală alături de cei dragi.

Vom învinge Covid 19!

Vom fi altfel!

Vom fi mai diferiți!

Oare cît de diferiți veți fi voi,scrieți mi în comentarii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: